Български | English

Off The Beaten Path

Ковачевица

Югозападна България е едно от най-красивите кътчета на страната. Каним ви да се насладите на ароматите на природата в Родопа планина, на гледките към Пирин, на великолепната кухня, прекрасна атмосфера и колорит на региона. В селата Ковачевица, Лещен, Горно Дряново и Гърмен има много интересни и романтични къщи за гости. Много от тях предлагат неповторими преживявания, великолепна кухня и информация за маршрути в планината. Много от хотелите в Огняново и Гърмен имат минерални басейни.

 

 

kovachevitsa and neighborhoods - hotelsЗа настаняване, моля контактувайте къщите за гости директно. Нашите партньори в Ковачевица са Лаванда и Калиния, а в Гърмен работим с подкрепата на Гърмен Хилс, където има сепциални оферти за гости на фестивала. Отделно предлагаме и специални оферти в два спа хотела — Терма Вита в Огняново и Ува Нестум в Гоце Делчев от където има организиран транспорт до фестивала и обратно.

Потърсети оферти на линковете на тази страница или ТУК. (booking.com)

 

Ковачевица
Ковачевица

 

Гостите на фестивала ползват отстъпка в следните къщи, но ви съветваме да си запазите места от рано като пишете на собствениците директно:

 

Намерете ни